No 10 Coffee

About

“Whatever you dream you can do, begin it. Boldness has genius, power and magic in it. Begin it now.”

– Johan Wolfgang von Goethe

No10 Coffee is een koffiebar die gevestigd is in Rotterdam. Onze missie is om onze klanten hoogwaardige koffie en lekkere lunch te bieden en hen een plezierige ervaring te bezorgen. Dit doen wij door gebruik te maken van de beste kwaliteit koffiebonen en verse ingrediënten, en door het bieden van uitstekende klantenservice.

Onze visie is om onszelf voortdurend te ontwikkelen en innovatieve ideeën te implementeren om onze klanten de beste service te bieden. Wij willen dat No10 Coffee bekend staat als de beste plek om koffie te drinken en van heerlijke lunch te genieten in Rotterdam. Wij streven ernaar om een aangename en ontspannen omgeving te creëren waar mensen kunnen samenkomen om te genieten van onze producten en elkaar te ontmoeten.

Als onderdeel van onze toewijding aan de gemeenschap werken we samen met lokale leveranciers om verse ingrediënten te verkrijgen. We vinden het belangrijk om onze steun te geven aan lokale bedrijven en om te zorgen voor duurzaamheid in ons bedrijf.

Bij No10 Coffee bieden we een breed scala aan diensten aan. Naast onze koffie- en snackmenu’s, bieden wij ook lunchgerechten, tosti’s, smoothies en zoete lekkernijen aan. We willen dat onze klanten een complete ervaring hebben bij ons en dat ze kunnen genieten van alles wat we te bieden hebben.

Kortom, No10 Coffee is een koffiebar die zich richt op het bieden van hoogwaardige koffie en lekkere lunch in een aangename en ontspannen omgeving. Onze toewijding aan de gemeenschap en duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en we werken voortdurend aan het verbeteren van onze diensten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

FILTER

*S = Specialty ~Single Origin ~Columbia

~ Red apple, Grape, Bubblegum

TEAHOUSE

*Luxury Tea Bags

SMOOTHIE

*Kindly share any allergies for our attention.

SODA

SANDWICHES

We use sourdough bread and all of our breads come in the form of toasties.
*Please be assured that all of our products are halal.

*Kindly share any allergies for our attention.

Choose your add-ons:

Bowls

Sweets

Kindly take a look at the display case for the available options.

*Kindly share any allergies for our attention.

FAQ

Mag ik met mijn laptop werken in het café?

Het is toegestaan om doordeweeks met uw laptop in ons café te werken.

Zijn alle producten die jullie aanbieden halal?

Al onze producten zijn halal.

Bieden jullie ook glutenvrije opties aan?

Op dit moment bieden wij helaas geen glutenvrije opties aan.

Bieden jullie gratis WiFi aan in het café?

Jazeker, wij bieden gratis WiFi aan voor onze klanten in ons café, zodat u comfortabel kunt werken of ontspannen tijdens uw bezoek.

Is het mogelijk om online te bestellen?

Ja, u kunt eenvoudig online bestellen door ons een bericht te sturen via WhatsApp of te bellen naar onze vaste lijn. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaarstaat om opgehaald te worden.

Contact Us